Wie zijn we

Een digital performance marketing agency

Een 20-koppig team, bestaande uit digitale experten, marketeers, consultants en account directors.  Met een persoonlijke & resultaatgerichte aanpak zorgen we ervoor dat al onze klanten beter presteren dan hun concurrenten op hun digitale sales & marketing KPI’s.

We zoeken daarbij de grenzen op en blijven innoveren waar mogelijk. We doen er alles aan om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen en voorop te blijven op het peloton door te streven naar de best mogelijke oplossingen.

We werken voor A-merken zoals Krëfel, Lampiris, Moneyou, Corendon, Center Parcs, Partena Ziekenfonds, Dovy Keukens, Recupel, VAB, …

20
digitale experten

Dialoog & Transparantie

We hechten veel belang aan een goede en constructieve samenwerking met onze klanten. We willen hen zo goed mogelijk kennen om onze activiteiten af te stemmen op hun noden en wensen om resultaat te behalen. We zijn ervan overtuigd dat dat een goed recept is voor een langdurige en succesvolle samenwerking als partners.

Transparantie communicatie FairEtail

Onze huidige klanten zijn daarvan het beste bewijs en goede voorbeelden van hoe we samen in dialoog resultaten blijvend kunnen verbeteren en de nodige dienstverlening kunnen koppelen aan gedegen, kwalitatief en oplossingsgericht advies.

FairEtail-Best-Performing-Agency-DMA-2016-2

Best Performing Agency

Op de laatste editie van de Digital Marketing Awards werden we uitgeroepen tot “Best Performing Agency”. FairEtail behaalde ook nog de derde plaats in de categorie Most Performing SEA (Search Engine Advertising) met zijn Corendon case, de eerste plaats in de categorie Most Performing Banner voor zijn Carousel Casino Games case en de eerste prijs in de categorie Most Performing Campaign for the Non Profit Scene voor zijn Recupel AV case. De Corendon case van FairEtail was ook nog eens de beste in de categorie Most Performing Campaign for the Travel Scene.

Certificaties

GOOGLE CERTIFIED

Ons team bestaat uit ervaren experten en jonge mensen met de ambitie om expert te worden. Binnen het domein “Search” vertaalt zich dat onder meer in een nauwe samenwerking met Google. We kunnen met hen veelvuldig en makkelijk ervaringen en kennis delen. Als Google Premier Partner hebben we rechtstreekse toegang tot informatie die Google enkel deelt met leden van hun Google Premier Partner netwerk, en we hebben regelmatig sessies met Google ter ondersteuning en versterking van kennis en ervaringen.

Onze kennis uit zich ook in een ruim aantal gecertificeerde medewerkers:

search advertising

Search Advertising

4
Mobile advertising

Mobile Advertising

2
Youtube advertising

Video Advertising

4
Display advertising

Google Shopping

4
Google Shopping

Display Advertising

2
Google analytics

Google Analytics

4

SEARCHMETRICS

FairEtail behaalde een “Green Belt Certification” in Search Metrics, het nummer 1 platform voor search en content performance. Deze tool helpt in het meten van de SEO performantie van je website, waarbij we kijken naar zowel de content van je website als naar technische parameters. Krijg inzichten in hoe concurrenten online presteren en waar opportuniteiten liggen om de inhoud van je website te verbeteren.

Green Belt Searchmetrics

ADFORM

In het kader van Programmatic Advertising kunnen we de nodige ondersteuning bieden in media-aankoop, maar ook toegespitst advies om dit kanaal in zijn volledige waarde te kunnen inzetten. Ons team is gecertificeerd in AdForm, één van ‘s werelds grootste private en onafhankelijke technologieplatformen, dat toelaat om geautomatiseerd online advertenties in te kopen.

Adform-logo

SOCIAL 

Naast de certificaten die we voor Google en Programmatic diensten behaalden, beschikken we ook over diepgaande kennis binnen de verschillende social media kanalen. Voor Facebook, Instagram, Messenger en het Audience Network gebruiken we de Facebook Business Manager. Binnen LinkedIn zetten we campagnes op via de LinkedIn Campaign Manager.

business manager

Een topteam dat zich dagelijks over jouw campagnes ontfermt

An Boogaerts

Director Accounts & Operations

Dennis Kenis

Managing partner

Dieter Peeters

Social Teamlead

Erika Bosmans

Office Manager

Eveline Grosjean

SEA Consultant

Evelyne Willocx

Digital Project Manager

Isabel De Smet

Analytics Teamlead

Jeroen Sneppe

SEA / SEO Teamlead

Katleen Fijalka

Digital Analytics & SEO

Katrijn Kussener

SEA Consultant

Kim Verhaegen

Head of Programmatic

Kirsten Van Huffel

Search & Social Advertising

Marc Broos

SEO Consultant

Nathalie Leemans

Account Manager

Robbert Bremer

SEA / SEO Teamlead

Stefanie De Preter

Traffic & Planning Manager

Vincent Jonkers

Programmatic Campaign Manager

|André Duval

Advisory Board

|Klaus Lommatzsch

Advisory Board & Consultant

|Marc Bresseel

Advisory Board & Consultant