SEO

Zoekmachine optimalisatie met de juiste aanpak.

Met een focus op rendabiliteit, helpen we onze klanten om zo goed mogelijk te scoren in de zoekmachines of search engines zoals Google en Bing. Dat doen we door ervoor te zorgen dat jouw website niet alleen de juiste content bevat, maar ook technisch optimaal gestructureerd is om door zoekmachines gevonden te worden. Door middel van een workshop of het uitbesteden van alle operationele werkzaamheden aan FairEtail vinden we voor elke klant de juiste aanpak.

Domeinen binnen SEO

We werken op alle relevante SEO domeinen, van technische Search Engine Optimization tot het schrijven van SEO-vriendelijke teksten. Telkens met een bijzondere aandacht voor meetbare resultaten en ROI. Meestal starten we met een audit en vertalen die bevindingen naar een tastbare en actiegerichte SEO strategie, afhankelijk van de prioriteiten en mogelijkheden van de klant.

De implementatie kan vervolgens gedaan worden door de klant zelf, door de web partner, of door ons. We geven ook vaak opleidingen voor klanten die SEO zelf in-house willen houden en behoefte hebben aan een klankbord of begeleiding (éénmalig of structureel).

SEO Services

SEO Audit of Performance Scan

Wil je de SEO waarde van je website substantieel verbeteren? We stellen een adviesrapport op basis een diepgaande SEO analyse.

SEO MANAGED SERVICES

Lig je wakker van een consequente opvolging en optimalisatie van je website? Laat ons samen bekijken hoe onze ervaren specialisten dat werk van je kunnen overnemen, zodat je zelf niet meer hoeft om te kijken naar de SEO-waarden en werkpunten van je site.

HEB JE VOLDOENDE AAN SEO ADVIES?

Vraag dan naar ons advies op maat, waarbij we samen bekijken we hoe we de SEO van je website het beste kunnen verbeteren. Hetzij via workshops, interviews, trainings, …