Affiliate Marketing

Affiliate Marketing

Met meer dan 10 jaar ervaring, zowel aan de affiliate netwerk als agency kant, kennen we de affiliate markt door en door. Die kennis stellen we graag ten dienste van onze klanten.

We werken met alle belangrijke netwerken en affiliates (Tradetracker, Daisycon, Tradedoubler, Awin (voorheen Zanox), …) en hebben ontelbare adverteerders geholpen bij het opstarten en uitbouwen van hun affiliate marketing activiteiten.

Wat is affiliate marketing?

Hierbij worden 3de partijen ingezet voor het promoten van je website en je campagnes. Een affilliate programma werkt op basis van “prestaties”, dewelke meestal worden afgesproken op basis van “Cost Per Sale” of “Cost Per Click”. Van zodra er dus een klik of sale gebeurt via de website of e-mailing van deze 3de partij, wordt deze vergoed. Afhankelijk van sector tot sector, kan affiliate marketing zorgen voor online leadgeneratie en sales, maar ook voor het opkrikken van je naamsbekendheid.

affiliate-marketing

Outsource je affiliate marketing

FairEtail differentieert niet enkel op het vlak van service, maar door de gehele aanpak. We zijn niet zomaar een externe affiliate program manager, maar een digitaal performance marketing bureau dat gespecialiseerd is in het opzetten, beheren en uitbouwen van affiliate programma’s.

Benchmarks

Affiliate strategie

Netwerk selectie en onderhandelingen

Commissie structuur

Segmentatie

Affiliate screening

Product feed implementatie

Attributie

Rapportering

Vraag je je af of je maximaal rendement haalt als adverteerder?

Onze focus is het genereren van incrementele volumes door het combineren van expertkennis en een uitgebreid netwerk. We werken ter aanvullling vaak op de analyse van verschillende kanalen en het ontwikkelen van synergieën tussen de verschillende digitale kanalen, waarbij het zaak is om de overlap te minimaliseren.

Ben je op zoek naar een geschikte partij om het affiliate management op structurele basis te verzorgen?

Laat ons samen bespreken hoe wij kunnen helpen!