Digital Performance Marketing

High Performance in Digital Marketing

Wij hebben ons alle domeinen van Digital Performance Marketing sinds 2008 eigen gemaakt en we hebben inmiddels de nodige sporen verdiend. We blijven doen waar we goed in zijn en zoeken naar die innovaties die de versnelling en de efficiencywinst voor onze klanten zullen opleveren.

SEO

We richten ons op het verbeteren van de organische vindbaarheid van je website in zoekmachines als Google. We bieden advies over het optimaliseren van een heel aantal technische factoren, maar ook over de relevantie van je content. Door onze jarenlange ervaring, voor zowel grote als kleine bedrijven, beschikken we over de kennis om je website onder de aandacht van jouw doelgroep te brengen.

Google Shopping Ads

Sinds de lancering van Google Shopping in 2013 doen we er samen met onze klanten alles aan om dit kanaal zo goed mogelijk in te zetten. Google Shopping staat of valt met een goede product feed die gebruikt wordt om je campagne te voeden. Het is dan ook met die product feed dat we onze Shopping campagnes naar een hoger niveau tillen.

Programmatic Advertising

De inzet van programmatic en display advertising helpt absoluut bij het versterken van je merk. Door middel van de precieze targeting, kan je beter dan ooit de juiste profielen bereiken.
We zorgen voor een effectieve en data gedreven strategie, zodat jij je awareness, traffic, sales of retentie doelstellingen kan behalen. Zo helpen we je bij het werven van nieuwe sales bij nieuwe of bestaande klanten en je merk op te bouwen en/of verder uit te breiden.

Marketing Automation

Door alle beschikbare data over je klanten en prospecten te centraliseren, kan je gepersonaliseerde campagnes opzetten langs verschillende kanalen. Hierdoor bereik je ze steeds op het juiste moment in de customer journey en kan je ze van relevante informatie voorzien. DIt resulteert in beter gekwalificeerde leads, een hogere conversie en een toenemende loyaliteit.
FairEtail kan de volledige setup van je marketing automation verzorgen.

SEA

Wil je adverteren via Google? Of heb je hulp nodig met je bestaande Google Ads campagne? Als Google Premier Partner hebben een diepgaande kennis en ruime ervaring in het opzetten en beheren van Google Ads campagnes, alsook Bing campagnes. We beheren campagnes voor bedrijven uit verschillende branches. We analyseren je doelgroep en kunnen, op basis van onze ervaringen, gerichte prognoses maken van de resultaten.

Affiliate marketing

Ben je aan het kijken hoe je een eigen affiliate programma kan opzetten? Of ben je op zoek naar een geschikte partij om het affiliate management op structurele basis te verzorgen? We werken intensief samen met verschillende type affiliates, zoals kortingscode sites, vergelijkingswebsites, publishers, bloggers en adverteerders. Hierdoor wordt een optimaal resultaat bereikt.

Bekijk al onze digitale activiteiten

Ontdek hier alle digital activiteiten waarin we ons gespecialiseerd hebben.