Digital Marketing Strategy

Ben je ontevreden over waar je bedrijf staat in de digitale wereld?

Heb je het gevoel dat je kansen mist vanwege een gebrek aan kennis van en ervaring met online marketing?

Zie je je concurrenten sneller de overstap maken en je in de hoogste versnelling voorbijstreven?

Vraag strategisch advies bij FairEtail.

We ondersteunen je met het formuleren van je (holistische) digitale marketingstrategie. Met focus op lage kosten en hoge conversies. Gericht op de juiste doelgroep, met relevante bezoekers en kopers. Zonder verlies aan kwaliteit. De uitvoering mag je gerust aan ons toevertrouwen. We doen niets anders dan succesvolle online campagnes bedenken en uitvoeren.

Onze aanpak richt zich op het leren kennen van je bedrijf, je markt, je klanten en je producten op basis van onze jarenlange ervaring binnen een brede vertegenwoordiging van industrieën en markten. Wij passen onze knowhow toe om te komen tot de meest relevante digitale marketingstrategie.

Online marketing strategie

Je kan bij FairEtail terecht voor :

Formuleren of uitwerken van je digitale marketingstrategie

Maximaliseren van de resultaten van je online campagnes

Optimaliseren van je investeringen in digitale marketing

Bijsturen van je digitale marketingstrategie

Geven van een second opinion op alles wat je commercieel online doet

Inzetten van tijd, middelen en budget op de juiste plek en het juiste moment

Nieuwe digitale marketing projecten?

Heb je een project dat specifieke expertise vereist op het vlak van performance marketing? En is die niet aanwezig in de huidige organisatie? Dan helpen we graag met de strategie, planning of uitvoering van de digitale performance projecten. We voeren consultancy projecten uit voor alle digitale performance marketingactiviteiten.

We bepalen samen de projectscope en stellen de tijdslijnen en de daarbij benodigde budgetten op en schatten de juiste middelen in. Indien nodig of wenselijk, zijn we in staat om op korte termijn operationeel te zijn, ongeacht de context of duur van het project.

Tijdelijke opdrachten

Kom je even mankracht tekort in je digitale marketingteam? Overweeg je om een openstaande vacature in te vullen met een tijdelijke kracht?

Denk dan eens aan de consultants van FairEtail. We hebben de expertise en capaciteit om je tijdelijk van dienst te zijn. We bieden maatwerk oplossingen voor jouw behoefte. Zo lang als het nodig is om een nieuw persoon te werven en/of op te leiden.

Startup Stock Photos

Opleiding & training

Wil je meer rendement halen uit je marketingteam door ze up-to-date te brengen? Of heb je nood aan het opleiden van nieuwe medewerkers? Met een gerichte opleiding of training op een van onze vakgebieden kunnen jouw mensen een vliegende start maken.

Wij bieden individuele of groepsopleidingen en trainingen voor verschillende digitale onderwerpen.