Wie zijn we

U bent hier

Wie zijn we


FairEtail is een digitaal performance marketing bureau waar service & resultaat het verschil maken. We nemen geen genoegen met de status quo en zoeken steeds naar wat beter kan. Vraag het gerust aan onze klanten. We doen er alles aan om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen. Onze expertise strekt zich uit over alle digitale kanalen, met een focus op Search Marketing (SEO & SEA), Affiliate Marketing, Programmatic Advertising, Social en Marketing Automation. Om ervoor te zorgen dat onze klanten vooruit blijven op het peloton, blijven we innoveren en slimme keuzes maken.

We werken voor A-merken zoals Krëfel, Lampiris, MoneYou, Center Parcs, Partena Ziekenfonds, Corendon, Dovy Keukens, Recupel en VAB.

Onze Waarden


Onze Visie


Mission statement

Door het combineren van onze expertise op het vlak van Digital performance marketing en onze persoonlijke & resultaatgerichte aanpak, zorgen we ervoordat al onze klanten beter presteren dan hun concurrenten op hun digitale sales & marketing KPI’s.

Visie

Met het best mogelijke digital performance marketing team, delen we onze expertise om digitale activiteiten op een duurzame manier te laten groeien, en gaan we steeds op zoek naar wat beter kan door voortdurende optimalisatie en innovatie.

Our Team


Vincent Jonkers

Programmatic Campaign Manager

De passie voor digital performance marketing is wat Vincent en FairEtail samenbracht. Als Programmatic Campaign Manager ondersteunt hij onze klanten bij het bereiken van hun doelstellingen op vlak van bereik, bezoekers en conversies. Hierbij legt hij de lat niet alleen voor zichzelf erg hoog maar ook voor de campagnes die hij beheert. De expertise die hij heeft opgebouwd tijdens zijn studies digital marketing en growth hacking wendt hij nu aan om elk project tot een goed einde te brengen.

Sander Van Melkebeke

Campaign Manager Social & Programmatic

Na zijn studies aan de KU Leuven deed Sander zijn eerste werkervaring op bij een digitale rekruteringsbureau in het zuiden van Spanje. Na de digitale markt gedurende een jaar verkend te hebben, besliste hij om terug te keren naar België en zich te richten op het tastbare, operationele werk. Zijn passie voor het optimaliseren van resultaten is zijn grootste drijfveer bij het verbeteren van onze programmatic & social campagnes.

Filip Heymans

Analytics Consultant

Filip is gespecialiseerd in analyse en rapportering met een sterke interesse in optimalisatie & automatisatie. Na 20 jaar ervaring opgedaan te hebben in de domeinen QA, IT, Supply Chain en Control in een traditionele industriële omgeving was het tijd om een nieuwe weg in te slaan. Het werd digitale marketing: bij FairEtail kan hij zich uitleven als Analytics Consultant. In zijn vrije tijd is hij een gepassioneerd salsa-danser.

Marcel Schün

COO & Partner

Marcel startte zijn carrière als management consultant bij EY en Capgemini om na 8 jaar over te stappen naar het bankwezen. Daar was hij meer dan 12 jaar werkzaam in management en expert functies in marketing, sales en risk management  bij Fortis en ABN Amro in Nederland, Polen en Ierland. De laatste 4 jaar was hij verantwoordelijk voor de Belgische online marketing activiteiten van MoneYou, een merk van ABN Amro.  Sinds mei 2017 is hij verantwoordelijk voor de Service Delivery Teams en vormt hij samen met Dennis Kenis en Alex Van de Wal de directie van FairEtail.

Erika Bosmans

Office Manager

Een Office manager en Allround medewerker was een ontbrekende schakel bij FairEtail. Tot voor kort tenminste, wanneer Erika besloot om een sprong in het diepe te wagen in de intrigerende maar voor haar nog relatief nieuwe digitale sector. Gezien haar reeds opgedane ervaring in zowel leidinggevende als administratieve functies in de retail, bancaire en entertainmentsector, kon ze zich snel aanpassen en voelt ze zich nu als een vis in het water. Bij Erika kunnen de collega’s terecht voor alles wat met HR en office te maken heeft.

Dieter Peeters

Project Manager Social & Marketing Automation

Met een diploma Marketing en postgraduaat Digitale Marketing en Communicatie op zak koos Dieter ervoor om zich te verdiepen in sociale media. Hij begon zijn carrière als Conversation Starter en ging daarna aan de slag als Social Media Specialist bij een Marketing & Communicatiebureau met als voornaamste taken: monitoring, community/conversation management en social advertising.

Met het motto 'meten is weten' begint Dieter aan een nieuw avontuur bij FairEtail waar hij projecten zal beheren voor zowel social advertising als marketing automation.

Katrijn Kussener

SEA Consultant

Na haar studies Communicatiemanagement met afstudeerrichting Digital Media Manager koos Katrijn om geen tijd te verliezen en onmiddellijk aan de slag te gaan en haar plaats te claimen in de groeiende digitale wereld. Als Online Marketing Coördinator heeft ze reeds ervaring opgedaan in zowel SEO en SEA. Bij FairEtail wil Katrijn zich verder specialiseren in Google Adwords.

Jeroen Sneppe

SEA / SEO Teamlead

Jeroen maakte in januari 2017 de overstap naar FairEtail. Zijn search carrière startte in 2009 als SEO consultant. Gaandeweg verdiepte hij zich ook meer en meer in SEA en de dagelijkse opvolging van kleine en grotere projecten als project manager bij een online marketingbureau. Bij FairEtail zal hij SEA en SEO projecten in goede banen leiden en wil hij zijn expertise verder uitbouwen.

An Haenen

Account Director

An is actief in digitale marketing sinds 2000 en was als online mediaplanner één van de pioniers in performance marketing. Ze heeft een mooie ervaring opgebouwd in de media- en reclamewereld: zo ging ze van start in een reclameregie, werd ze vervolgens online mediaplanner en werkte als Media Specialist en Account Manager bij het online reclamebureau These Days.  Om haar kennis van online marketing en communicatie te verbreden ging ze ook aan de slag bij adverteerders zoals Telenet en Rabobank.be.

Willem Van Nueten

SEA Consultant

Na zijn werkervaring in online marketing besefte Willem dat hij de wereld wou ontdekken en is zo 8 maanden op wereldreis gegaan. Hierna besloot hij dat het terug tijd was om de online wereld in te duiken en vervoegde hij het FairEtail team als SEA consultant. Klanten mee helpen groeien is voor hem de grootste drijfveer.

Kristof Schippers

Business Development Manager

Wanneer je op klantgerichtheid een gezicht zou kunnen plakken, is het dat van Kristof. Zijn passie voor digitale marketing en events, zorgen samen met de +10 jaar ervaring in accountmanagement, dat hij de geknipte persoon is om jouw business onder de loep te nemen. Zijn motto: Eerst luisteren en dan verbazen! Vervolgens gaat hij samen met een team van straffe experts op zoek naar de ideale marketingmix. Dit alles steeds in nauw overleg met de klant en met eenzelfde doel: ervoor zorgen dat jouw bedrijf zich onderscheidt van de massa. 

Danilo Carratta

Account Manager

Met een masterdiploma van de KU Leuven op zak, besloot Danilo om meer kennis te verwerven op het vlak van digitale marketing door een postgraduaat te volgen. Aangezien hij houdt van persoonlijk contact, kan hij nu deze twee aspecten combineren als Account Manager bij FairEtail.

Marc Broos

SEO Consultant

Na jaren solo te werken als SEO consultant, growth hacker en super affiliate, vervoegde Marc FairEtail in 2016 om zijn uitgebreide praktische SEO kennis aan te wenden voor de FairEtail klanten. Met een diploma van telecom ingenieur, is hij gepassioneerd door data en de Google SERP.  

Eline Jacobs

SEA Consultant

Na het behalen van een bachelordiploma in Commerciële Communicatie besloot Eline om nog meer digitale ervaring en kennis op te doen. Een specialisatiejaar als Digital Media Manager bleek de perfecte aanvulling.  Ze koos ervoor om zich te verdiepen in SEA tijdens haar stage bij FairEtail.  Daar bleek ze zo'n aanwinst te zijn, dat we haar niet meer konden laten vertrekken. Binnen FairEtail zal ze zich steeds meer ontplooien als SEA consultant.

Kim Verhaegen

Head of Programmatic

Kim begon zijn carrière bij TradeDoubler als pubslisher/account manager voor zowel Belgische als internationale affiliate klanten. Na 5 jaar maakte hij een eerste tussenstop in de agentschapswereld voor hij verantwoordelijk werd voor de BeNeLux programmatic campagnes en een aantal internationale klanten bij IgnitionOne. In 2016 vervoegde hij het FairEtail team als Head of Programmatic met als doel de beste onafhankelijke trading desk te worden en blijven.

Isabel De Smet

SEA / SEO Teamlead

Een brede achtergrond typeert Isabel. Ze heeft vanuit een wetenschappelijke richting  haar passie gevolgd voor alles wat digitaal is. Na acht jaar freelance webdesign en web development, was ze aan de klantenzijde een aantal jaren verantwoordelijk voor de digitale marketing.  In 2015 vervoegde ze FairEtail, met als focus de beste resultaten te halen uit SEO, SEA en analytics.

Gert Berghman

SEO Consultant

Na zijn studies in communicatie en mediaplanning, begon Gert met werken bij een Belgische consumentenorganisatie. Gezien zijn grote interesse voor het digitale, volgde hij tijdens deze periode nog een extra postgraduaat in digitale marketing. Om zijn skills en kennis hierin verder te ontwikkelen kwam hij uiteindelijk bij FairEtail terecht. Gecombineerd met zijn ervaring in projectmanagement en marketing sluit hij perfect aan bij het FairEtail-team en staat hij steeds klaar om klanten verder te helpen met hun SEO-uitdagingen. 

FairEtail-er sinds: 
April 2017

An Boogaerts

Account Director

An heeft een belangrijke bijdrage geleverd in het lanceren van affiliate marketing in de Belgische markt sinds 2004. Bij Tradedoubler groeide ze snel door van Account Manager tot Account Director, waar ze aan het hoofd stond van het Client Services team. In 2008 kwam ze FairEtail versterken waar ze vandaag wordt gezien als expert op het vlak van Affiliate Marketing en bovendien verantwoordelijk is voor de coördinatie van onze multi-channel klanten. 

Dennis Kenis

CEO & Partner

Oprichter en eindverantwoordelijke voor de FairEtail activiteiten en actief in digitale marketing sinds 2000. Dennis stond aan het roer bij de lancering van affiliate marketing in de Belgische markt en kan gezien worden als pionier op het vlak van digital performance marketing. Zijn ervaring en bewezen track record in het opzetten, leiden en ontwikkelen van succesvolle digitale marketing ondernemingen komen dagelijks van pas en moeten ervoor zorgen dat FairEtail en haar klanten slimme keuzes blijven maken en vooruit blijven op het peloton. 

Wim Eeraerts

Head of Search

Wim’s online carrière begon als SEA consultant in 2006 waar hij werd ingewijd in de wondere wereld van SEA. Twee en een half jaar later hielp hij een ander bureau bij de lancering van de Belgische activiteiten. In 2010 vervoegde hij het FairEtail team om zijn kennis te vergroten en uit te groeien tot een echte SEA expert met focus op grote accounts en concurrentiële sectoren. Wim behoort tot het kruim van SEA specialisten in België en geeft leiding aan ons Search Team. 

Robbert Bremer

SEA / SEO Teamlead

Als een ware digital native is Robbert logischerwijze bij FairEtail terechtgekomen. Na het vervolledigen van een digitaal gekleurde marketingopleiding ging zijn voorkeur al snel uit naar zoekmachinemarketing. Na een eerste ervaring in online marketing ontdekte Robbert FairEtail in 2014 en sindsdien jaagt hij hier zijn passie voor SEA en SEO na.

Fries Defauw

SEA / SEO Consultant

Fries is gestart in 2003 als webmaster voor de webshop Mediadis waar hij snel verantwoordelijk werd voor het verbeteren van de verkoop via online marketing. Na een korte periode bij Free Record Shop, ging hij aan de slag als online marketing project manager bij een performance-based digitaal bureau waar hij verantwoordelijk was voor de SEO en SEA projecten voor KMO’s met een focus op lead generation.

Alex Van de Wal

CCO & Partner

Alex is actief in digital advertising sinds het einde van de jaren 90. Meer dan een decennium lang, heeft Alex verschillende AdOps teams geleid bijde grootste online advertising spelers in het land om vervolgens in 2008 zijn eigen bedrijf op te richten, Digavo. In 2013 besloten FairEtail & Digavo de krachten te bundelen op het vlak van Programmatic Advertising om zo Point Blank te lanceren als onafhankelijke trading desk. Vandaag is Alex Managing Partner en Client Service Director.

Ivan Sergeyssels

Teamlead Programmatic

Als Bachelor of Commerce en Postgraduaat in Digital Marketing & Communication, koos Ivan in 2014 voor een professionele carrière als Campaign Manager Programmatic. Zijn sterke analytische en communicatieve skills, helpen bij het voortdurend optimaliseren van campagnes en zorgen voor maximale return voor onze klanten.

Evelyne Willocx

Digital Project Manager

Met een masterdiploma Communicatiewetenschappen op zak, ging Evelyne aan de slag als accountmanager bij een mediaregie. In 2014 kwam ze terecht bij FairEtail. Als Digital Project Manager is ze verantwoordelijk voor de coordinatie en uitvoering van affiliate campagnes, design-gerelateerde projecten, inbound & content marketing en social media campagnes. Met een dosis gezonde interesse in digital marketing en haar organisatietalent, zorgt ze ervoor dat elk project in goede banen wordt geleid.

Marien Weijl

Business Development Manager

Marien is Business Development Manager. In zijn vrije tijd speelt hij hockey en brengt hij tijd door met zijn familie. Daarnaast gaat hij graag op vakantie naar het zuiden van Frankrijk om van de kust en het lekkere eten te genieten.