Affiliate Marketing

U bent hier

Affiliate marketing

Met meer dan 10 jaar ervaring, zowel aan de affiliate netwerk als agency kant, kennen we de affiliate markt door en door. Die kennis stellen we graag ten dienste van onze klanten.

We werken met alle belangrijke netwerken en affiliates, en hebben ontelbare adverteerders geholpen bij het opstarten en uitbouwen van hun affiliate marketing activiteiten. 
 

Outsource je affiliate marketing

FairEtail differentieert niet enkel op het vlak van service, maar door de gehele aanpak. We zijn niet zomaar een externe affiliate program manager, maar een digitaal performance marketing bureau dat gespecialiseerd is in het opzetten, beheren en uitbouwen van affiliate programma’s.

Vraag je je af of je maximaal rendement haalt als adverteerder?

Onze focus is het genereren van incrementele volumes door het combineren van expertkennis en een uitgebreid netwerk. We werken ter aanvullling vaak op de analyse van verschillende kanalen en het ontwikkelen van synergiën tussen de verschillende digitale kanalen, waarbij het zaak is om de overlap te minimaliseren.

Heb je interim hulp nodig om de affiliate business op koers te houden of te brengen?

Ben je aan het kijken hoe je een eigen affiliate programma kan opzetten? Wij kunnen helpen met benchmarks, affiliate strategie, netwerk selectie en onderhandelingen, commissie structuur, segmentatie, affiliate screening, product feed implementatie, attributie, rapportering, enz.

Of ben je op zoek naar een geschikte partij om het affiliate management op structurele basis te verzorgen? 

Laat ons samen bespreken hoe wij kunnen helpen!