Blogs

U bent hier

Kerstuitje 2017

Vorig weekend gingen we met alle collega's naar Durbuy / Lignely op kerstuitje. Ontdek het resultaat van onze teamactiviteit in de video.

Lees Meer

Op maandag 20 november, stond in Berlijn het "Green Belt Certification" event van Search Metrics op de agenda. Een dag van intensieve opleiding, gevolgd door een examen tot het behalen van een "Green Belt" in Search Metrics. Search Metrics is een SEO- en contentmarketingplatform, dat ondernemingen inzichten biedt in de markt en de concurrentie, om van daaruit slimmere marketingacties te ondernemen. Als actieve gebruiker van deze SEO software, stuurden we 2 van onze SEO consultants, Gert en Jeroen, richting Berlijn. Met succes, want beiden slaagden met glans in hun examen en mochten hun Green Belt Certificaat ontvangen.

Lees Meer

Klant in het vizier : Enyabe

Onze klanten zijn de motor van ons bestaan. Daarom zetten we hen met plezier in de kijker. Vorige maand mochten we Enyabe als nieuwe klant verwelkomen. In dit artikel laten we hen graag aan het woord.

Lees Meer

Google heeft recent een gratis feature toegevoegd voor wie “Google Mijn Bedrijf” gebruikt. Nu is het mogelijk om posts toe te voegen bij je bedrijfsvermelding. Deze posts worden zichtbaar als op jouw bedrijfsnaam in Google Search of in Google Maps wordt gezocht. Zo breng je nieuws, acties, evenementen of producten en diensten eenvoudig onder de aandacht. Dit geeft extra exposure aan jouw online aanwezigheid. En het is gratis.

Lees Meer

Facebook brengt steeds meer en betere mogelijkheden voor adverteerders op de markt. Zo heeft het onlangs Canvas ads geïntroduceerd, nadat het eerder al de Carousel ads lanceerde. Met Canvas ads kun je rijke ervaringen creëren met tekst, beelden en video, om een merk neer te zetten of een product te introduceren. Bij FairEtail hebben we hiermee ondertussen de nodige ervaring opgebouwd en staan we in de startblokken om ook jouw Facebook campagnes een boost te geven.

Lees Meer

Meten is weten en dat geldt ook voor het optimaliseren van je website en de campagnes die je doet. Met Analytics kan je informatie en inzichten genereren uit gegevens die je bezoekers “achterlaten” op je website. Om dat goed te doen maak je gebruik van methoden en softwaretools. Maar wat maakt een goede inzet van data-analyse mogelijk?

Lees Meer

Deze week mochten we het blijde nieuws ontvangen dat FairEtail ook dit jaar genomineerd is voor een Twinkle Award, als toeleverancier én belangrijke schakel in het succes van webshops, in de categorie Digital Marketing. Bij de genomineerden zijn zowel nationale als internationale spelers te vinden.

Lees Meer

Heel wat ondernemingen weten niet dat hun website een aantal verplichte zaken moet vermelden, ook al verkopen ze geen producten of diensten via hun website. Ontdek hier welke informatie zeker op uw website of Facebookpagina moet staan.

Lees Meer

Snapchads voor iedereen!

Adverteren op Snapchat kon al via Snapchat zelf of via third-party tools gebaseerd op hun API. Maar sinds kort kan je zelf advertenties creëren via een self-serve ads manager. 

Lees Meer

Pagina's